Villanyszerelés

Egy új lakás, vagy családi ház villanyszerelése előzetes egyeztetéssel lehet teljesen használható, kényelmes, stabil és biztonságos.

Egy új lakás, vagy családi ház villanyszerelése előzetes egyeztetéssel lehet teljesen használható, kényelmes, stabil és biztonságos. Először felmérem a Megrendelő teljes igényét, használandó berendezéseket, teljesítményeket, stb. Ezután javaslatot teszek, kérdezek, és tervezek egy biztonságos rendszert Önnek. Nincs félreértés, vagy kimaradt kábel, kapcsoló. A mai villanyszerelőnek tudnia kell a szolgáltató igényeit, tv, internet, EPH, fűtés vezérlés, riasztórendszerek , kaputelefon, és számítógépek rendszereinek vezeték igényeit és kivitelezési formáit.Villanyszerelő tudásommal segítek a felmerült szakmai kérdésekben és kiválasztom a megfelelő rendszert Önnek

Az épület,lakás villanyszerelés, vagy új családi ház villanyszerelés két ütemben készül el, az első ütem az alapszerelés, amikor a válaszfalak elkészülnek kijelöljük a fogyasztási pontokat, a védőcsöveknek, dobozoknak kimarjuk a helyét. Ezután a horonyba behelyezzük a csöveket, dobozokat, és rögzítjük gipszel. A vezeték behúzás, dobozok lekötése, elektromos elosztó bekötése az első ütem vége.A második ütem a szerelvényezés, kapcsolók, dugaszolóaljzatok, lámpatestek, egyéb fogyasztók elhelyezése, bekötése.

Kommentek
  1. Én