Szex baba bérlés, szexbaba forgalmazás

Szex baba teljes diszkréció mellet használható! Szabadulj ki a hétköznapok állandó körforgásából. Feszült vagy, pihenésre vágysz? Nálunk van rá lehetőség. Nálunk nem csak szex baba bérlés van lehetősége, hanem akár a szexbaba megvásárlására is.

Szexbaba bérlés, szex baba forgalmazás

Szex baba teljes diszkréció mellet használható! Szabadulj ki a hétköznapok állandó körforgásából. Feszült vagy, pihenésre vágysz? Nálunk van rá lehetőség. Nálunk nem csak szex baba bérlés van lehetősége, hanem akár a szexbaba megvásárlására is.

Honnan származik a szexbaba?

szex baba elterjedése és megszületése a Távol-Keleten keresendő, a pszeudo típusú együttlétek elkezdték begyűrűzni a nyugati társadalmakba is. Az első kézzelfogható példa erre nem más, mint a Párizs 14. kerületében nyitott XDolls bordély, melyben a vendégek vágyait három műanyag hölgyemény elégíti ki.Franciaországban ez az első szexbabákkal üzemelő bordélyház, és meg kell hagyni, megálmodói zseniális üzleti érzékkel rendelkeznek: míg a prostitúció minden formája tiltott az országban, a szexbaba használata abszolút legális.

Milyen fejlődések várhatóak a szexbaba terén?

Egy kínai cég az eddiginél is nagyobb ambíciókat tűzött ki maga elé célul: elindulna a mesterséges intelligencia irányába. A kereslet is abszolút erre sarkallja, hiszen az 1,4 milliárdos lakosságú Kínában 33,6 millióval több férfi él, mint nő, ami rengeteg szexuálisan frusztrált fiatalembert jelent, a nullával megegyező nemi élettel. Az ő igényeiket igyekszik kielégíteni az EXDOLL azáltal, hogy gyakorlatilag élettárssá fejleszti az eddig csak szexre használt babákat. Hogyan? Többek között hangfelismerő rendszer, gazdagabb arcmimika, valamint élethűbb szemek beépítésével.

De mit szolnak a szexbabákhoz a prostituáltak?

A prostituáltakból, hatalmas visszatetszést váltott ki a az az üzlet amelyben pénzért kipróbálható a szexbaba. A vállalkozásnak a lényege, hogy 1-1 órára nagyból 15 ezer forintért kínálják a szex baba.  A cég tulajdonosa üzleti modelljét egy autókereskedéshez hasonlította, ahol bárki elviheti egy próbakörre az autót, mielőtt megvenné. Néhányan már fel is szólaltak ellene, mert szerintük előlük veszik el a kuncsaftokat a babák. Mások viszont nem tartanak a konkurenciától, úgy vélik, a férfiak igénylik az interakciót, a szexbaba pedig csak játékok.

 

Kommentek
  1. Én