Karosszéria javítás, horpadás javítás

Tudjon meg többet a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásról! Ebbe beletartozik a kárfelvétel,hibafeltárás, alkatrész rendelés,beépítés, lakatos munka ,fényezés,műanyag javítás,szélvédőcsere.

Cégünk vállalja karosszéria javítását, kárfelvételtől a kész autó átadásáig. Bárkivel megtörténhet, hogy az autója sérülést szenved saját vagy önhibáján kívül, hogy azon horpadás keletkezik, vagy a jégeső megrongálja azt. Tudjon meg többet a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásról! Ebbe beletartozik a kárfelvétel,hibafeltárás, alkatrész rendelés,beépítés, lakatos munka ,fényezés,műanyag javítás,szélvédőcsere. Ha Önt baleset érte,igyekszünk a leggyorsabban segítséget nyújtani.Több autómentő céggel állunk kapcsolatban akik pontos korrekt szolgáltatást nyújtanak.

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson! A horpadás javítás árak kedvezőek, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli! Keressen bennünket bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk! Cégünk szakszerű horpadás javítás szerszámokkal dolgozik. Nagyon sokféle esztétikai sérülést javítunk, amit más cégek már csak elem cserével tudnak javítani, megoldani. horpadás javítás után a lemez visszanyeri eredeti formáját, fényezés nem sérül. 

 

Kommentek
  1. Én