Karosszéria javítás, horpadás javítás

Vállaljuk a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásunk keretében sérült gépjárművek javítását, kárfelvételtől a kész autó átadásáig.

Karosszéria javítás

Vállaljuk a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásunk keretében sérült gépjárművek javítását, kárfelvételtől a kész autó átadásáig.
Büszkén kijelenthetjük hogy az általunk javított gépjárművek beépítés ellenőrzése során soha nem találtak visszaélést! Karosszéria javítás profiktól. Karosszéria javítás kedvező árakon.


Horpadás Javítás

Horpadás javítás: Ajtórányitás, különböző faág vagy akár bevásárlókocsi által okozott horpadások, ütődések, benyomódások kisebb és nagyobb horpadások javítása profi szinten, tökéletes minőségben! Sokan el sem hiszik, de mégis igaz. A horpadások teljesen eltüntethetők. Nincs utólagos csiszolás, polírozás! Tökéletes horpadás javítás! Legyen ez akár élben, vagy akár merevítő alatt.

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson! A horpadás javítás árak kedvezőek, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli! Keressen bennünket bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Kommentek
  1. Én