Autófényezés, karosszéria javítás, horpadás javítás

Autófényezés, autófényezés Budapest

Senki nem tagadja, hogy autóvásárlásnál a jó műszaki paramétereken kívül fontos szerepet játszik a színválasztás is. Használt autók esetében pedig az autófényezés minősége, milyensége. Az autófényezés ma már nem eldugott műhelyek sziszifuszi tevékenysége, hanem nagy szakképzettséget és komoly szakmai felkészültséget kívánó külön iparág.

Lehet szó kőfelverődések javításáról, vagy autók karosszériájának komplett autófényezéséről nagyon fontos a technikai felszereltség és a humán erőforrás megfelelő képzettsége egyaránt. Cégünknél mind a kettőt megtalálja. Az autófényező munkákat hőkamrában végezzük, hogy a végeredmény tartós, tökéletes, pontos és időtálló legyen. Autófényező profiktól.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy autó nyújtotta esztétikai élményt elsősorban az autófényezés adja meg, ezért a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgozunk, magas színvonalon. A színek kiválasztását mindig az adott autó gyártójának és az adott autó színkódjának megfelelően végezzük el. Nem adunk ki a kezünkből fél munkát. A javításokat pontosan végezzük el és az esztétikai szempontokat figyelembe véve akár az egész elemet újrafényezzük, lakkozzuk, hogy az jottányit se üssön el az autó többi karosszéria elemének színétől, fényétől.

A jó előkészítés elengedhetetlen a minőségi autófényezés szempontjából. Sokan próbálnak ezen spórolni idővel, anyaggal, ez azonban előnytelen a munka tartósságának szempontjából. A karosszéria javítás jelentősen befolyásolja az autófényezés minőségét, ezért kiemelt fontosságú a jó szakember kiválasztása, aki nemcsak az eredeti ívet, formát, hanem a lemez merevségét is helyreállítja, ami után csak egészen kevés kitt használata szükséges a tökéletes eredeti forma visszaállításához.

Karosszéria javítás, karosszéria javítás Budapest

Vállaljuk karosszéria javítását, kárfelvételtől a kész autó átadásáig. Bárkivel előfordulhat, hogy az autója sérülést szenved saját vagy önhibáján kívül, hogy azon horpadás keletkezik, vagy a jégeső megrongálja azt. Tudjon meg többet a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásról!

Karosszéria javításnál szóba jöhet az egész karosszéria elem cseréje is! Legyen akár szó a teljes autó helyreállításáról egy karambol után, vagy csupán egyes karosszériaelemek javításáról, újrafényezéséről, nálunk egy helyen mindent megtalál. Karambolos gépjárművének biztosítási ügyintézését is vállaljuk, így nem kell ezzel külön fáradnia. Karosszéria javítás profiktól szakszerűen. Nálunk kedvező karosszéria javítás árakat talál.

Ezeknek a problémáknak az orvoslásért, karosszéria javításért forduljon hozzánk bizalommal. Nagy szakértelemmel és megfelelő eszközparkkal rendelkezünk ahhoz, hogy akár a kisebb-nagyobb karosszéria javításokat akár a „műtétszerű” beavatkozásokat is elvégezzük, legyen az karosszéria húzatás, elemcsere, behegesztés, lemezelés.

A karosszéria javítások nagy része a Biztosítótársaságok Casco illetve Kötelező felelőségbiztosításra történik,ilyenkor mi minden esetben a Biztosító által meghatározott EREDETI GYÁRI ALKATRÉSZEKET építünk be a gépkocsijába,nem bontott vagy után gyártottat. A beépítést fényképekkel valamint beszerzési bizonylatokkal hitelesítjük a Biztosítótársaságok felé, így Ön megnyugodhat hogy gépkocsiját gyári alkatrészekkel gyári állapotra állítunk vissza. Karosszéria javítás Budapest

Horpadás javítás Budapest, horpadás javítás

Ha a mellettünk parkoló jármű ajtaját rányitják a mi autónkra, vagy ha gyermekünk neki megy a kerékpárjával vagy éppenséggel egy alma esik a kocsi tetejére, akkor sincs probléma.

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson! A horpadás javítás árak kedvezőek, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli! Keressen bennünket bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Cégünk szakszerű horpadás javítás szerszámokkal dolgozik. Nagyon sokféle esztétikai sérülést javítunk, amit más cégek már csak elem cserével tudnak javítani, megoldani.

A horpadás javítás után a lemez visszanyeri eredeti formáját, fényezés nem sérül.

Horpadás javítás árak: Kisebb horpadások attól függ hogy az autó melyik részén van a sérülés, mennyire kell megbontani a karosszériát, vagy a kárpitokat. Pontos árat csak a helyszínen tudunk adni.

Egy biztos, az autóját mindenki félti, és mindenki azt szeretné, hogy minél szebb és esztétikusabb legyen a megjelenése. Ebben segít a horpadás javítás, akár Budapesten, akár vidéken éri sérülés az autóját.

Lássunk tehát néhány példát arra, amikor a horpadás javítás szolgáltatás segíteni tud a problémáján, akár Budapesten, akár vidéken történik a baj:

Kommentek
  1. Én